Postanite član Creditreform-a

Vaš smo partner kada su u pitanju bezbedne poslovne transakcije. Možemo da optimizujemo Vaše poslovne procese koristeći kreditne rejtinge, usluge naplate dugova ili prilagođena sistemska rešenja.

Postanite deo Creditreform zajednice

Sa nama niste "samo" kupac. Ako odaberete naše usluge, postajete član velike Creditreform zajednice. Oko 158.000 kompanija se već oslanja na naše dugogodišnje iskustvo i koristi naša sveobuhvatna rešenja - na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Sa 128 kancelarija samo u Nemačkoj, garantovano je da ćemo uvek biti blizu Vas. Naši lokalni stručnjaci će Vam pružiti podršku u svim aspektima upravljanja klijentima, od pokretanja poslovanja, kreditne procene i obrade plaćanja do potraživanja i dalje. A sa našim online uslugama, Vi kao član možete uživati u praktičnom i brzom pristupu našim uslugama - non-stop, kad god želite.

Uverite se sami u naše ponude i iskoristite prednosti članstva u Creditreform-u.

Postanite član – kako to učiniti

Da li želite individualnu ponudu, želite da saznate više o našim uslugama ili imate pitanja o članstvu? Bićemo srećni da Vas lično savetujemo! Samo popunite sledeći formular - bez ikakvih obaveza, naravno. Prosledićemo Vaš upit i naši lokalni stručnjaci će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Ukratko o prednostima

  • Vaš smo partner kada je reč o sigurnim poslovnim transakcijama -  optimizujemo Vaše poslovne procese ekonomskim podacima, uslugama naplate dugova ili prilagođenim sistemskim rešenjima.
  • Verujete tržišnom lideru - 7 od 10 poslovnih izveštaja u Nemačkoj dolazi iz Creditreform-a i sastavilo ih je preko 1000 analitičara širom sveta..
  • Mi smo tu za Vas - na raspolaganju vam je oko 4.500 zaposlenih širom sveta.
  • Iskoristite prednosti naše poslovne zajednice – ekskluzivne informacije o naplati dugova, deljenje iskustava u plaćanju i još mnogo toga.
  • Podržavamo Vas širom sveta - sa 22 nacionalne kompanije u Evropi i Kini, kao i sa svetskom mrežom partnera.
  • Budite u toku - sa našim digitalnim uslugama i širokim spektrom seminara.