Analiza tržišta

Naše marketinške usluge pružaju Vam aktualne podatke o kupcima, kao i tržišne informacije, a također Vam pomažu da kroz analize prepoznate potencijal kupaca.

Optimizujemo upravljanje Vašim klijentima i prepoznajemo potencijal prodaje

Da li dobro poznajete svoja tržišta i ciljne grupe? A da li znate koji su odnosi sa kupcima posebno profitabilni? Ažurni podaci o kupcima i tržištu su ključni ako želite da ciljano planirate svoje marketinške i prodajne aktivnosti i osigurate dugoročni uspeh Vaše kompanije. Jer samo oni vlasnici preduzeća koji razumeju svoja tržišta i pravilno se pozicioniraju – posebno u visokokonkurentnim industrijama – mogu u potpunosti da iskoriste svoj prodajni potencijal.

Ovo uključuje mere kao što su zadržavanje važnih kupaca i sticanje atraktivnih novih kupaca. Važan preduslov za to su ažurirani podaci o kupcima i informacije o odgovarajućim ciljnim grupama. Podržavamo Vas sa našim sveobuhvatnim marketinškim podacima i analizom kako bismo Vam pokazali potencijal u Vašoj bazi kupaca, definisali Vaše ciljne grupe i identifikovali moguće nove klijente. Pored toga, obezbeđujemo da je Vaša baza podataka uvek ažurna.

Kakva god da je Vaša situacija – mi imamo pravo rešenje

Creditreform-Maerkte-Standorte-950x503.jpg

Analiza tržišta i lokacija

Da li biste želeli da znate koju poziciju Vaša kompanija zauzima na relevantnim tržištima i koliki je Vaš udeo na tržištu? Kroz analizu tržišta, procenjujemo podatke o Vašim klijentima i tržišni potencijal. Da li tražite nove lokacije za svoje poslovanje? Procenjujemo postojeće i planiramo nove filijale analizirajući lokaciju s obzirom na faktore konkurencije, potencijal zarade, infrastrukturu i blizinu potencijalnih kupaca sa kupovnom moći.

Creditreform-Kunden-Akquise-Bindung-950x503.jpg

Identifikujte ciljne grupe i kupce

Da li tražite nove kupce sa potencijalom ili biste želeli da pronađete važne kupce? Možemo da izvršimo analizu ciljne grupe i obogatimo Vaše podatke šifrom industrije, veličinom kompanije i drugim relevantnim karakteristikama. Da li biste želeli da znate šta karakteriše Vaše najbolje kupce i koliki je potencijal u Vašem portfoliju kupaca? Creditreform će identifikovati ciljne grupe koje odgovaraju profilu Vaših najboljih kupaca i otkrije specifične potrebe Vaših kupaca i tržišnih segmenata.

Prednosti naših marketinških usluga

  • Najviši standardi kvaliteta u pogledu podataka koje istražujemo i stavljamo na raspolaganje.
  • Identifikacija ciljne grupe putem inteligentnih metoda analize i sveobuhvatnog upravljanja adresama.
  • Uvek ažurni kroz kontinuirano održavanja podataka.
  • Uštede u marketingu i prodaji, jer su klijentima obraćate pojedinačno i zadržavate ih duži vremenski period.
  • Informacije na jednom mestu, od održavanja podataka do pružanja marketinških usluga i analiza.

 

Naša rešenja za Vas i Vaše poslovanje

Sa našim marketinškim uslugama želimo da Vam pokažemo mogućnosti i rizike kako biste mogli efikasno da koristite svoje marketinške i prodajne strategije. Pomažemo Vam da procenite svoj tržišni potencijal, pronađete odgovarajuće lokacije za Vašu kompaniju ili filtrirate segmente kupaca koji bi bili zainteresovani za Vaše proizvode ili usluge. Za sve aktivnosti ključni su odgovarajući podaci koji uvek treba da budu ažurni kako biste što efikasnije upravljali sopstvenim klijentima. Da bismo to postigli, pažljivo ispitujemo Vašu bazu podataka klijenata i osiguravamo optimizaciju. Takođe ističemo koji odnosi sa klijentima su povezani sa rizikom i koji nude veliki potencijal. To znači da naše usluge uvek prilagođavamo Vašim ličnim potrebama.

Obrazac za kontakt