Naplata potraživanja

Uz naše profesionalno upravljanje potraživanjima, pružićemo Vam podršku tokom procesa naplate, sprečiti kašnjenja u plaćanju i obezbediti vašu likvidnost.

Efikasno upravljanje potraživanjima za Vaš uspeh

Vaš klijent nije na vreme platio neizmirene fakture? Morate da preduzmete odgovarajuće korake da biste primili svoje uplate. Za kompanije, sistem upravljanja potraživanjima koji dobro funkcioniše je ključan za njihov dugoročni uspeh na tržištu. Glavni cilj je da se izbegne neizvršenje obaveza i da se efikasno pozabave nenaplaćenim potraživanjima koja su već nastala. Ovo uključuje i preventivne mere koje počinju pravilnim osmišljavanjem ugovora pre zaključenja poslovne saradnje.

Konačno, zaostale fakture opterećuju vaše poslovanje na nekoliko nivoa istovremeno: naplata dugova ne samo da može da oduzima mnogo vremena, već uvek uključuje dodatne troškove. Na kraju krajeva, zaostaci opterećuju vašu kompaniju na više nivoa odjednom: ne samo da naplata dugova može da oduzima mnogo vremena, već uvek uključuje i troškove. To je zato što potraživanja vezuju vaš kapital, koji zauzvrat nije dostupan za nova ulaganja. Sa našim profesionalnim rešenjima za sve aspekte upravljanja potraživanjima, možemo vam pružiti sveobuhvatnu podršku i sprečiti kašnjenje u plaćanju, naplatiti potraživanja na vreme i upravljati čitavim procesom.

Kakva god da je Vaša situacija – mi imamo pravo rešenje

Creditreform-Inkasso-neu-950x503.jpg

Naplata potraživanja

Nudimo Vam prilagođena rešenja za naplatu Vaših dospelih potraživanja - od vansudske naplate preko sudskih opomena i pokretanja mera izvršenja do dugoročnog praćenja izvršnih potraživanja. Naše usluge osiguravaju da se uplate brzo primaju - čak i ako se vaš poslovni partner nalazi u inostranstvu.

950x503-kreditversicherung.jpg

Izvršite uplatu

Primili ste zahtev za plaćanje od Creditreform-a i želite da ga brzo rešite? U nekoliko koraka ćemo Vam objasniti kome možete da se obratite, kako da izvršite plaćanja i koje opšte mogućnosti postoje.

Upravljanje naplatom i potraživanjima uz kompetentnu podršku

Za nas upravljanje potraživanjima ne započinje samo naplatom. Podržavamo Vaše poslovne procese od samog početka i dugoročno optimiziramo upravljanje Vašim potraživanjima. U slučaju neplaćanja, osiguravamo Vaša potraživanja uslugom opominjanja koja se kreće od naplate duga vansudskim putem do sudskog procesa i praćenja. Naravno, možete nam se obratiti sa punim poverenjem u bilo kojoj fazi postupka: dok čekate isplatu, nakon što ste već poslali opomene ili nakon prijema rešenja o izvršenju. Biće nam drago da Vam damo savete i prilagodimo naša rešenja Vašim individualnim potrebama.

Prednosti: Što govori nama u korist?

  • Profesionalna naplata potraživanja iz jednog izvora
  • Lokalna kontakt osoba
  • Visoka efikasnost zahvaljujući podacima o bonitetu Creditreform-a
  • Individualni pristup našim stručnjacima za naplatu potraživanja
  • Uslovi obračuna orijentisani na uspeh
  • Mesečna isplata naplaćenih potraživanja
  • Jednostavan prenos stavki za obračun
  • Aktuelni uvid u stavke obračuna
  • Prijem predmeta naplate duga iz inostranstva
  • Pravedan tretman dužnika

Obrazac za kontakt