O nama

Oko 158.000 članova širom sveta veruje našim uslugama.

Predstavljamo Creditreform

Creditreform je vodeći nemački dobavljač poslovnih informacija, marketinških podataka i rešenja za upravljanje potraživanjima. Mi štitimo vlasnike preduzeća od neplaćanja od 1879. godine. Ta osnovna ideja se nije promenila ni do danas, ali su naše usluge nastavile da se razvijaju.

Danas samo u Nemačkoj postoji 128 nezavisnih filijala. Oni brinu o oko 128.000 kompanija članica svih veličina i iz svih sektora – uključujući industrijske grupe, banke i osiguravajuća društva, kao i obrte i novoosnovane kompanije. Zajedno, naši stručnjaci pomažu u proceni poslovnih rizika, identifikaciji potencijalnih klijenata i oslobađanju kupaca od tereta praćenja i plaćanja.

Širom sveta, oko 158.000 članova oslanja se na naša rešenja, kao i na našu obimnu bazu podataka, koju svakodnevno ažuriramo i dopunjujemo. Podržavaju nas Creditreform GroupCreditreform AG, Creditreform International i svjetska mreža partnera.

Creditreform u brojkama

140
godina iskustva
88
miliona boniteta kompanija - širom sveta
158000
članova širom sveta

Šta nas pokreće: Osnovne vrednosti Creditreform-a

  • Zajedništvo - sa našim klijentima: Sa više od 158.000 članova širom sveta koji dele mnoštvo vrednih informacija i iskustva u plaćanju, mi formiramo veliku zajednicu koja štiti.
  • Lični pristup - ovde smo za Vas: samo Nemačka, 128 lokacija širom zemlje. Naši stručnjaci znaju.
  • Jednostavnost - olakšavanje svakodnevnih poslovnih aktivnosti.
  • Informacije visoke vriednosti - snova vašeg uspeha. Sa sveobuhvatnom, kvalitetnom bazom podataka i našim neuporedivim znanjem i iskustvom od 140 godina istorije kompanije.
  • Podrška - Vaš partner sa Vama. Bilo da je u pitanju kreditna procena, analiza tržišta ili sudski spor: Naš širok spektar usluga nudi pravo rešenje za sve Vaše potrebe.
Creditreform-Maerkte-Standorte-950x503.jpg

Kako radimo: Ozbiljno i transparentno

Sigurno rukovanje osetljivim podacima: Obezbeđujemo usklađenost sa Evropskom opštom uredbom o zaštiti podataka (GDPR-EU) u svim našim proizvodima i uslugama. Štaviše, podatke čuvamo isključivo na našim serverima.

Što radimo: Naša rešenja

Creditreform-Bonitaet-Risikobewertung-950x503-V2.png

Bonitet i procena rizika

Informacije, kreditna procena, praćenje, iskustva plaćanja

Saznajte više
Creditreform-Inkasso-Rechnung-offen-950x503.jpg

Naplata potraživanja

Upravljanje potraživanjima, vansudska i sudska naplata

Saznajte više
Creditreform-Marktanalyse-Kundendaten-950x503.jpg

Analiza tržišta i klijenata

Potencijali za dalje širenje, poznavanje tržišta i industrije, upravljanje kupcima

Saznajte više