IZVRŠITE PLAĆANJE

U nekoliko koraka ćemo vam objasniti kome možete da se obratite, kako da izvršite plaćanja i koje opšte mogućnosti postoje.

Dobili ste pismo od Creditreform-a - što sada?

Da li ste dobili obaveštenje od Creditreforma u kojem se od Vas traži da izmirite zakasnelo potraživanje i želite da brzo rešite ovaj problem? Posetom ovog dela naše web stranice, već ste napravili prvi korak u pravom smeru. U nastavku objašnjavamo kako dalje.

Razgovarajte s nama

Odmah kontaktirajte službenika za naplatu dugova navedenog u pismu. Zajedno sa Vama ćemo pronaći rešenje. Molimo ne ustručavajte se da nas kontaktirate direktno, jer istek roka plaćanja može imati negativne posledice i dodatne troškove, kao u slučaju sudskog postupka.

Pripremite broj predmeta Creditreform-a

Broj svog predmeta možete pronaći u pismu koje ste primili. Broj predmeta je važan za službenika za naplatu dugova kako bi mogao lako da pronađe Vaš slučaj.

Dogovorite se s nama o načinu plaćanja

U zavisnosti od slučaja, moguće su različite opcije plaćanja. I ovde ponovo, prva stvar koju treba da uradite je da razgovarate sa nama da se dogovorimo o načinu plaćanja koji odgovara obema stranama. Na primer, ako niste u mogućnosti da platite ceo iznos jednom uplatom, možemo se dogovoriti o otplati duga na rate. Odgovorni službenik za naplatu dugova će Vam rado pružiti detaljnije informacije.

Ihr direkter Kontakt zum TeamForderungsmanagement